Strange Site Formatting

Discussion in 'The Watercooler' started by trinityroyal, Feb 12, 2012.

  1. trinityroyal

    trinityroyal Well-Known Member

    Anyone else experiencing very strange site formatting? All of the functionality is available, but the buttons and other GUI elements are displaying as text-based links, with the forum sections stacked at the bottom of the page. I will try to capture and post a screen shot to illustrate the problem.
     
  2. tiredmommy

    tiredmommy Site Moderator

    Thanks for the heads up, I'll alert Cheryl.
     
  3. buddy

    buddy New Member

    I have had problem with the mobile site...only can go to the full site for the last two days.
     
  4. Star*

    Star* call 911........call 911

    ((((((((it's just you Trinity)))))) bwhahahahah........

    ahem.

    I've seen everythiing a little different for YEARS and YEARS.......snort.
     
  5. Hound dog

    Hound dog Nana's are Beautiful

    Ack! mine is all wonkyfied and I swear I didn't touch nothing!!! lol

    And unfortunately I don't have the terminology to describe it but I think I'm seeing what trinity is seeing.

    And I meant to pm cheryl and ask her why I'm suddenly having to do that kapcha (whatever it's called) on occasion with it saying something about it wants to make sure I'm not a machine??? Not all the time but it's done it at least 3 times now. I get in ok once I do it.

    This time it's just totally wonky.
     
  6. TeDo

    TeDo Guest

    Mine is doing EXACTLY what Trinity said. I can't navigate well at all. If this continues, I might have to stay off for awhile. I just can't do it this way. UGH......Yes, I have a problem with changes, especially ones that don't make any sense like this one. Grrrr
     
  7. buddy

    buddy New Member

    I just know I am going to have a problem for saying this.... board curse and all.... but I dont see any changes....
    it's all working ok....
    not on chrome or explorer.... HMMM??? so weird. But decided to add the app to my phone. will see if that helps with my mobile situation, never needed it before but???
     
  8. TeDo

    TeDo Guest

    As of right THIS MINUTE things are back to normal....WEIRD......
     
  9. TeDo

    TeDo Guest

    GGGGRRRRRRRRR......THAT lasted all of 2 minutes. I guess I'll try again later. UGH
     
  10. HaoZi

    HaoZi Guest

    I'm using FF and there's this delay when I go to type in the quick reply box before it accepts text. That's all I've noticed lately.
     
  11. Hound dog

    Hound dog Nana's are Beautiful

    Mine is currently back to normal........

    I've had that delay in the quick reply box too. That's how it started............. Or may be how it started, depending on what is going on. I noticed that first. Then had the weird copy what we give you into the box so we know you're not a machine thing.....then the wonky set up of the site.....now normal.

    Well, at least it's interesting. :rofl:

    But I'm glad to know it's not just me. I'm browsing on FF at the moment. Have not tried IE........as I hate IE.
     
  12. trinityroyal

    trinityroyal Well-Known Member

    Back to normal here too. The page layout, I mean Starbie, not me :hapydancsmil:.
     
Loading...